2 лютого 2009 р.

БУКОВЕЛЬ....ЗАХІДНА УКРАЇНА...НАШ РІК...

Ех, Буковель, як важко далася нам туди поїздка, скільки всього не виходило, але потім, врешті решт, спільними зусиллями, в нас таки все склалося)))
Отже, почнемо з банального: у нас був чудовий номер, взагалі це не так вже й важливо, але він нам настільки сподобався (в основному через третє ліжечко у нас над головою), що аж написати захотілося))) Ми жили в прекрасному комплексі, поруч з яким стояв будиночок-грибочок, на ньому сиділи всякі букашки, гусениця, аж 2 божі корівки, метелик, біля нього стояв олень і було багато маленьких грибочків, все було як у казці).
Ми круто покаталися, тільки я чомусь насолодилася дуже швидко - за 3 дні, і 2 просто гуляла, байдикувала. Може тому що каталася майже сама - Са потянув зв*язку і 2 дні сидів удома. Тож каталися ми окремо)) Але мені сподобалося, я, навіть, хочу збирати гроші на повне лижне оснащення.
Ми класно відпочили: ходили в сауну з віничками та відром снігу - то було супер))
Грали в більярд, пили глінтвейн, смакували смачні українські страви.
О! Ми були в такому ресторані, де борщ подають у хлібі,...справді, печуть буханку хліба, всередині вона пуста і наливають туди борщ, а зверху кришичка також з хлібу. І я смакувала бануш - це каша з бринзою та солоними огірками і там подавали український наркотик на халяву - сало з хлібом, сіллю та часником.
А ще, якось після посиденьок у нас в номері, ми великою компанією пішли гуляти. Прийшли до підйомника, а там якраз їздили гусениці, які ночами рівняють гірки. Ну, ми були трошки напідпитку, то й почали за нею бігати, а коли вона верталась - тікали. Звучить тупувато, але було дуже весело. А потім водій тої гусениці дозволив нам полазити по ній, пофотографуватися і, навіть, покатав. Це було так здорово!!!
Ну, і головна подія цієї поїздки "наш рік". Дякую тобі, любий))) Тепер в мене є річ, яка нагадує тільки про нас))) І в тебе вона є))
Кохаю...

1 коментар:

Herald сказав...

сделай,пожалуйста больше шрифт или другой фон! А то тяжело читать при 100% зрении )))))