30 листопада 2008 р.

АБСОЛЮТНО ЧУЖІ ЛЮДИ

А я знову думаю про відносини (міжстатеві). От ми знайомимось, цікавимось один одним, починаємо зустрічатись, хтось невдовзі одружується, але всі ці події супроводжуються сварками, претензіями та іншими непотрібними явищами (в когось більше, в когось менше).Але ж вдумайтесь, ми такі вимогливі до інших людей, а це навіть не наші родичі, не наші гени, не наше виховання. Двоє абсолютно чужих людей зустрічаються і намагаються бути разом, іноді це лише терпіння один до одного, іноді щось більше. АБСОЛЮТНО ЧУЖІ ЛЮДИ!!!! Зі своїми долями, звичками, релігійними поглядами, вихованням, дитячими травмами. Люди, які живуть разом все життя, або герої, або їм таки пощастило знайти "свою" людину. Не те, щоб я не розуміла, як можна стільки прожити, але я все більше розумію ЯК це важко і СКІЛЬКИ праці у такі відносини вкладено.

2 коментарі:

Анонім сказав...

з іншого боку - а хіба родичі наші - не абсолютно чужі люди, в розумінні загальному. і це тільки єдина перевага, що у тій чи іншій мірі - звичні нам, а ми призвичаїлись або зформувались разом - а відтак - не помічаємо відмінностей, або не так різко на неї реагуємо :)
а "чужими - від знайомимось- до зустрічаємось щость штовхає одне до одного? якась спільнічссть, або відмінність .... а далі - що? зформувати побут і буденне життя найважче?
дуже складна тема :)

Синя_Птаха сказав...

Родичі-чужі?? Не всі))